محصولات مرتبط
نقد و بررسی گوشی موبایل شیائومی Poco X3 GT
پوکو از سری محصولات شیائومی است که مدتی وارد بازار جهانی شده و عملکرد موفقی هم داشته و ه هیچ کس فکر نمیکرد بعد از رونمایی POCO X3 قراراست شاهد مدل های مختلف و بقیه اعضای خانواده پوکو ایکس 3 باشیم.اما شیائومی تا همین لحظه چهار مدل از این گوشی رو رونمایی و روانه بازار کرده است. آخرین عضو از این خانواده، POCO X3 GT هست که شیائومی اواخر جولای 2021 ان را معرفی کرد و بعد از تقریبا یک هفته به بازار عرضه کرد.
طراحی و کیفیت ساخت POCO X3 GT
پوکو ایکس 3 جی تی هم مانند همهی گوشیهای خانواده پوکوایکس3واکثر گوشیهای میان رده شیائومی، دارای قاب و فریمی از جنس پلاستیک است.طراحی پلاستیکی دراین بازه قیمتی کاملا طبیعی و منطقی است.
پنل پشتی از جنس پلاستیک مات است که روی آن یک سری خطوط عمودی به صورت راه راه های ریز وجود دارد این خطوط عمودی به علاوه جنس مات و پلاستیکی این پنل باعث شده اثر انشگت روی آن مشخص نباشد.
در سمت چپ این قاب ماژول مستطیلی دوربین قرار دارد که بیرون زدگی کم و قبل قبولی دارد.
فریم گوشی هم از جنس پلاستیک است که در لبه پایینی آن درگاه Type-C، میکروفون مکالمه و اسپیکر دیده میشود.
در بالایی هم اسپیکر دوم، سنسور IR-Blaster و میکروفون دوم مکالمه قرار دارد.
در لبه سمت راست این فریم دکمه پاور که با حسگر اثرانگشت ادغام شده و دکمه های کنترل کننده صدا وجود دارد.
لبه سمت چپ فریم میانی هم خشاب سیم کارت قرار دارد که هر دو سیم کارت را به صورت همزمان پشتیبانی میکند اما خبری از پشتیبانی حافظه خارجی توی گوشی نیست.
پنل جلویی هم از یک نمایشگر تخت ساخته شده که حاشیه نسبتا کمی دارد و 85 درصد از پنل جلویی به خود اختصاص می دهد.
دوربین سلفی در یک punchhole نسبتا کوچیک دربالا و وسط پنل جلویی قرار دارد. اسپیکر مکالمه مثل همیشه در حاشیه بالای نمایشگر است.
در طراحی این گوشی شیائومی تفاوت خاصی را در ظاهر ایجاد نکرده و فقط مهمترین نقطه قوت به کار برده در این گوشی استفاده از گوریلا گلاس وکتوس است که باعث ایجاد مقاومت زیاد در برابر خط و خش وضربه میشود و همچنین پشتیبانی از گواهی IP53 باعث مقاومت X3 GT در برابر قطرات آب میشود.
نمایشگر POCO X3 GT
کمپانی سازنده در بخش صفحه نمایش این گوشی از پنل IPS LCD استفاده کرده و این گوشی دارای 6.6 اینچی با رزولوشن 1800*2400 پیکسل است و نسبت تصویر 20:9 است که تصاویری با رفرش ریت 120 هرتزی نمایش میدهد و همچنین ازقابلیت HDR 10 هم پشتیبانی میکند.
یکی ازمعایب این صفحه نمایش استفاده از پنل آی پی اس است روشنایی کم آن نسبت به صفحه نمایش امولد است و کنتراست وعمق رنگ مشکی این پنل چندان تعریفی نیست و و در نور مستقیم هم محتوا را به وضوح نمایش نمی دهد و در صورت زاویه دار گرفتن گوشی هم سایه طوسی در تصاویر دیده میشود.
دوربین گوشی موبایل شیائومی Poco X3 GT
شیائومی در بخش دوربین این گوشی از یک ماژول سه گانه مستطیلی شکل استفاده کرده که در آن دوربین اصلی دارای یک لنز 64 مگاپیکسلی و لنز الترا واید 8 مگاپیکسلی و لنز ماکرو هم 2 مگاپیکسلی میباشد.
سنسور اصلی
دوربین اصلی دارای لنز 64 مگاپیکسلی واید است که عملکرد رضایت بخشی دارد. عکس های ثبت شده به واسطه این لنز دارای شارپنس و روشنایی خوبی هستند اما ثبت جزئیات به خوبی انجام نمیشود ولی به طور کلی عکس های ثبت شده با این لنز دارای کیفیت قابل قبولی میباشند.
لنز اصلی دوربین این گوشی قابلیت عکاسی پرتره را دارد و عکس های پرتره بسیار خوبی را ثبت میکند.عکسهای پرتره ثبت شده به واسطه این لنز دارای کیفیت خوبی هستند و سوژه را به خوبی از پس زمین جدا میکند و پس زمینه را هم به خوبی بلر میکند وقابلیت ثبت عکس های پچرتره خوبی را دارد.
در دوربین اصلی حالت نایت مود هم دیده میشود که باعث میشود عکس های ثبت شده در شب دارای کیفیت خوبی دارند اما بی نقص نیست این عکس های نویز کمی دارند اما در صورت مناسب بودن شرایط نوری میتوا عکس هایی با کیفیت مناسب در شب ثبت کرد.
سنسور اولترا واید
سنسور اولترا واید 8 مگاپیکسلی است و عکس های ثبت شده به واسطه این لنز دارای کمی افت کیفیت نسبت به لنز اصلی هستند و در لبه ها کمی بهم ریختگی دیده میشود اما اگر شرایط عکاسی فراهم باشد میتوان با این لنز هم عکس های خوبی ثبت کرد.
سنسور ماکرو
درماژول دوربین پشتی سنسور ماکرو 2 مگاپیکسلی هم دیده میشودکه مثل همیشه بیشتر جنبه فانتزی دارد .این لنز دارای قابلیت اتوفوکوس نیست و نمیتوان به سوژه خیلی نزدیک شد و عکسهای ثبت شده به واسطه این لنز کیفیت خوبی ندارند و برای ثت عکس های ماکرو با کیفت خب نمیشود رو این لنز حسابی باز کرد.
فیلمبرداری
پوکوایکس 3 جی تی دارای قابلیت فیلمبرداری 4k ببا رزولوشن 30 فریم بر ثانیه را دارد. ویدیو ثبت شده به واسطه دوربین این گوشی دارای کیفیت رضایت بخشی است و سرعت تغییرفوکوس خوبی دارد.در این گوشی هم همانند سایر گوشی های شیائومی بخشی به نام studi mode قرار دارد که عملکرد لرزشگیر به صورت نرم افزاری انجام میشود و وقتی این قابلیت فعال شود تصویر کراپ میشود و تاثیر چندانی در عملکرد لرزشگیر ندارد ما به طور کلی لرزشگیر عملکرد خوبی دارد.
دوربین سلفی
دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی در یک پانچهول کوچک در بالای صفحه نمایش قرار دارد که عکس های ثبت شده با دوربین سلفی چنگی به دل نمیزنند و در صورت مناسب بودن شرایط محیط عکس های قبل قبول و رضایت بخش هستد و در صورت مناسب نبودن شرایط عکس هایی نویزی و با کیفیت پایین ثبت میشوند.
سخت افزار و پردازنده POCO X3 GT
شیائومی در poco x3 GT از تراشه mediatek imencity 1100 استفاده کرده که این تراشه از پردازنده هشت هسته ای بهره می برد.شیائومی این گوشی رو توی دو نسخه سخت افزاری با حافظه داخلی 128 گیگابایتی و 256 گیگابایتی عرضه کرده که برای هر دو نسخه 8 گیگابایت حافظه رم در نظر گرفته. همچنین این گوشی از حافظه خارجی پشتیبانی نمیکند.
صفحه نمایش این گوشی از نرخ رفرش 120 هرتزی پشتیبانی میکند و برای بازی بسیار جذاب است اما تراشه این گوشی از بازیهای سنگین به خوبی پشتیبنی نمیکند و لگ و باگ زیادی دیده میشود و ین گوشی برای گیمرها مناسب نیست.
نرم افزار و رابط کاربری POCO X3 GT
این گوشی هم از سیستم عامل اندروید و اندروید 11 به عنوان سیستم عامل استفاده میکند و شیائومی این سیستم عامل رو با رابط کاربری اختصاصی MIUI 12.5 بهینه سازی کرده است.این رابط کاربری قابلیت های شخصی سازی جذابی دارد که دست کاربر رو بازمیگذارد تا محیط کاربری را کاملا شخصی سازی کند. همچنین امکانات و قابلیتهای کاربردی هم همراه این رابط کاربری هست و باعث میشود یکی از کامل ترین رابطهای کاربری اندروید محسوب شود.
امنیت گوشی موبایل شیائومی Poco X3 GT
شیائومی درتمام گوشی های شیائومی ازدوحسگراثر انگشت استفاده میکند. در این گوشی حسگر اثر انشگت با دکمه پاور ادغام شده و سرعت عمل و دقت این حسگر اثر انگشت بسیارخوب و قابل قبول است .
همچنین از سیستم تشخیص چهره دو بعدی هم برای بخش امنیت این گوشی استفاده شده که سرعت و عملکرد خوبی داره و حتی در زاویه 45 درجه هم میتواند چهره شما را به درستی تشخیص دهد و گوشی رو باز کند. شیائومی سیستم تشخیص چهره گوشیهای جدید خود را تقویت کرده و در نور کم هم میتواند عملکرد خوب و قابل قبولی را از خودش نشان دهد.
اسپیکر POCO X3 GT
یکی از مزیت گوشی های میان رده شیائومی نسبت به میان رده سایر برندها داشتن سیستم صدای استریو است .این گوشی دارای سیستم صدای استریو است صدا چندان که نتظر میرود بلند نیست اما تفکیک و بلندی صدای خوبی دارد و بری دیدن ویدیو و بازی کردن بسیار مناسب است.
باتری و شارژدهی POCO X3 GT
همیشه گوشیهای شیائومی به داشتن ظرفیت باتری بالا و قابلیتهای جذاب بخش باتری و شارژدهی معروف هستند. شیائومی درPOCO X3 GT از باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت استفاده کرده است و این گشی از فست شارژ 67 واتی پشتیبانی میکند وشیائومی در جعبه این گوشی هم یک آداپتور فست شارژ 67 واتی قرار داده است.
جمع بندی
POCO X3 GT در این بازه قیمتی بهترین دوربین، اسپیکر و از همه مهمتر بهترین بخش باتری را میتوانید از این گوشی توقع داشته باشید. البته نقاط ضعفی مثل نمایشگر IPS، پردازنده مدیاتک و عملکرد ضعیف دوربین سلفی هم توی این گوشی وجود دارد اما اگر گیم باشد روی تراشه این گوشی نمی توان زیاد حساب کرد.
برای دیدن محصولت بیشتر اینجا کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید